عنوان کارگاه: پردازش سیگنال های EEG به وسیله جعبه ابزار EEGLAB مدت زمان کارگاه: 4 ساعت مدرس کارگاه: دکتر زینب محمدپوری (استادیار گروه الکترونیک و مهندسی پزشکی، دانشگاه صنعتی شاهرود) رئوس مطالب:
چکیده: از سیگنال EEG جهت تشخیص و درمان بسیاری از بیماریها و اختلالات عصبی و روانی و تحقیق بر روی شناخت عملکرد مغز در حین انجام تکالیف عصب – شناختی استفاده می شود. همچنین ازین سیگنال برای کنترل ارتز و پروتزهای هوشمند برای افراد معلول، بازاریابی عصبی و طراحی بازیهای تفریحی و درمانی نیز استفاده میشود. تاکنون نرمافزارهای متعددی برای تحلیل EEG ارائه شده که یکی از آنها جعبهابزار EEGLAB در نرمافزار MATLAB است و امکان اجرای بسیاری از پردازشهای مطرح سیگنالهای EEG را فراهم میآورد. این جعبهابزار دارای یک واسط گرافیکی ساده است که به محققین این امکان را میدهد که بدون نیاز به کدنویسی، سیگنالهای خود را پردازش و تحلیل کنند. در این کارگاه ابتدا با مفاهیم اولیه و اصطلاحات مطرح در حوزه پردازش سیگنالهای EEG آشنا شده و سپس به طور عملی پیش پردازش ها و پردازش های متداول بر روی سیگنالهای EEG انجام می شوند. |
|
عنوان کارگاه: تشخیص خطاهای الکتریکی و مکانیکی در ماشین های الکتریکی به کمک پردازش سیگنال های الکتریکی و مکانیکی در حالت گذرا و دائمی مدت زمان کارگاه: 4 ساعت مدرس کارگاه: دکتر محمد حسین تبارمرزبالی (دانشیار گروه مهندسی برق قدرت، دانشگاه صنعتی شاهرود) مهندس رضا بازقندی (کارشناسی ارشد مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شاهرود) رئوس مطالب: بخش اول:
بخش دوم:
چکیده: ماشینهای القائی به علت قیمت کم و قابلیت اطمینان بالا در صنعت به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته اند. این ماشینها یک مؤلفه کلیدی در صنعت تولیدی مدرن، با توانهای نامی در محدوده کمتر از یک اسب بخار تا چند ده مگاوات هستند. استحکام و نیاز به تعمیر و نگهداری کم، ماشین های القائی را به طور ایده آل از نظر قابلیت اطمینان برای استفاده در بسیاری از فرآیندهای صنعتی مناسب می سازد. با این حال، خطاهای الکتریکی و مکانیکی در این ماشین ها میتواند زیانهای اقتصادی جبران ناپذیری به بار آورد. پایش وضعیت ماشین های مذکور می تواند منجر به شناسایی خطا در همان مراحل اولیه گردد که این مسئله امری الزامی برای به حداقل رساندن ضررهای یاد شده است. با توجه به تحقیقات صورت گرفته در سالهای اخیر، مشخصه های الکتریکی مانند جریانهای الکتریکی استاتور و رتور (در ماشینهای القایی رتور سیم پیچی شده)، ولتاژ و توان لحظه ای و مشخصه های مکانیکی مانند سرعت، گشتاور، ارتعاشات و شار مغناطیسی برای تشخیص و آشکارسازی انواع مختلفی از خطاهای الکتریکی و مکانیکی در ماشینهای القائی مانند نامتعادلی روتور، خروج از مرکز، اتصال کوتاه حلقه به حلقه، خطا در یاتاقان، خطای اتصال با مقاومت بالا و جعبه دنده مورد استفاده قرار گرفته است. سیگنال های بدست آمده به کمک انواع حسگرهای الکتریکی و مکانیکی را می توان با طیف گسترده ای از تکنیک های پردازش سیگنال برای استخراج ویژگی های خاص خطا مورد پردازش قرار داد. بسیاری از آنها مبتنی بر تجزیه و تحلیل سیگنال در حوزه فرکانس و یا پردازش مستقیم است. پس از استخراج ویژگی های خاص خطا، این شاخص ها باید مورد پردازش دقیقتر قرار گیرد تا نه تنها حضور یک خطا، بلکه شدت آن نیز تشخیص داده شود. در این کارگاه به آموزش اصول پایه پایش وضعیت، همراه با پیاده سازی روش های پردازش سیگنال خواهیم پرداخت. در این راستا روش های پردازش سیگنال بر روی داده های عملی بدست آمده از خطاهای مختلف ایجاده شده بر روی ماشین به کمک نرم افزار متلب پیاده سازی خواهد شد.
|
عنوان کارگاه: استخراج پروفایل روانشناختی از فضای سایبر مدت زمان: 4 ساعت مدرس کارگاه: دکتر مریم سعیدی (استادیار گروه الکترونیک و مهندسی پزشکی، دانشگاه صنعتی شاهرود) رئوس مطالب:
چکیده: با توجه به حجیم عظیم داده های تولیدی در فضای مجازی و اطلاعات بسیار کاربردی در دل این داده ها، سازمان ها و مراکز مختلف در جهت پیشبرد برنامه های راهبردی خوب به طور فزاینده به استخراج اطلاعات از این داده ها می پردازند. استخراج ویژگی ها و شاخص مطرح در حوزه روانشناسی از جمله اطلاعات مفید برای بسیاری از اهداف می باشد. برای مثال. به منظور افزایش اثرگذاری مطالب و ایجاد انگیزه در کاربران برای به اشتراکگذاری محتوای مورد نظر، بهتر است افکار و عقاید افراد مستقیما مورد کاوش قرار گیرد. در این دوره به معرفی شاخص های روانی شامل شخصیت، هیجان، احساس، عقیده و ... که می تواند از فضای مجازی و داده ها موجود در آن استخراج شود پرداخته میشود. این مفاهیم روانشناسی توضیح داده شده و روش کمی سازی این کیفیت ها معرفی میشود. و در انتها به معرفی نمونه ابزارها و سامانه هایی که جهت استخراج این اطلاعات ارائه شده اند می پردازیم |
مهلت ارسال مقالات: 30 مهر 1403
10 آبان 1403
تمدید نهایی 20 آبان 1403
اعلام نتایج داوری مقالات: 1 آذر 1403
ارسال نسخه نهایی مقالات: 7 آذر 1403
شروع ثبت نام: 2 آذر 1403
پایان ثبت نام: 14 آذر 1403
اعلام زمان بندی مقالات: 25 آذر 1403
تاریخ برگزاری کنفرانس: 5-6 دی 1403
آدرس پستی: دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران
تماس: 02332300250
فکس: 02332300250
ایمیل: icspis@shahroodut.ac.ir
مکاتبات کنفرانس: دکتر علیرضا احمدی فرد
1403/05/01